Cupa Carpaților în Arta Culinară
28 Iunie 2021, Kronwell Hotel, Brasov
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara by Top Hospitality Romania 31 Mai 2021
-
Multumim Sponsorului Principal al evenimentului Celli Romania ( www.celli.ro ) pentru ca a inteles nevoia de suport in realizarea unor competitii culinare pentru profesionisti.
-
Multumim partenerilor: ANBCT Romania, Kimbo Romania, Kronwell Hotel, Culinary Arts School Brasov, FNDA - Federatia Nationala a Degustatorilor Autorizati, Victorita Pescarita, Thermomix Romania, Vighor, Bilancia, Hausmann World, Le Sommelier Brasov, TEC, Fuchs.
Juriul a fost format din:
-
Stefan Bercea, ( Jurat ) Presedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism-România, un profesionist cu o experienta vasta atat competitionala, cu multiple premii nationale si internationale, dar si unul dintre cei mai apreciati jurati din Romania.
-
Ioan Florescu, ( Jurat ) membru al Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, multimplu castigator al concursurilor nationala si internationale, Medaliat cu bronz – 2004 Olimpiada Gastronomică, Erfurt – Germania, si Aur – 2016 Olimpiada Gastronomică, Erfurt – Germania.
-
Flavian Dobre, ( Jurat ) Maestru Cofetar in Romania, membru in Echipa Nationala a Bucatarilor care ne-a reprezentat anul trecut la Olimpiada Culinara de la Stuttgart, multimplu castigator al concururilor nationale si internationale.
-
Emanuel Mocan, ( Jurat ) Castigator al concursului Arena Bucatarilor 2017, castigator al Les Chefs en Or Juniori in 2014, castigator al locului 3 la Les Chefs en Or Seniori in 2018, Capitan al Echipei Nationale de Bucatari Juniori la Olimpiada Culinara de la Stuttgart 2020 unde a castigat alaturi de echipa sa, medaliile de argint si bronz.
-
Carmela Dragomir, ( Observator ) membra a Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, multipla campioana si castigatoare a concursurilor nationale si Internationale, Medalie de Aur la individual – Cupa Mondială în Arta Culinară, Luxexpo 2014, Medalie de Bronz – Olimpiada Culinară IKA 2012 si medaliile de Argint si Bronz la editia din 2008.
Cele trei categorii din concurs au fost:
-
Categoria A: Platou Rece Festiv ( Carne de Vana / tematica: muntii Carpati)
-
Categoria B: PREPARAT INDIVIDUAL in viziunea concurentului / echipei ( FEL PRINCIPAL) / ( Carne de Vanat si vita, tematica: muntii Carpati ):
-
Categoria C: Desert ( Tematica impusa: Muntii Carpati )
Galeria de imagini
Pentru propuneri de parteneriate sau colaborari:
Pesoana de contact: Laurenţiu Mâță
Email: laurentiu.mata@tophospitality.ro
Mobil: 0726671227