top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
A fost lansata ROFTA - Asociatia Romana de Food Truck
Peste 100 de detinatori de Food Truck-uri, au fost prezenti la lansarea Asociatiei Romana de Food Truck. Fondata in Martie 2018, ROFTA...
4.89 miliarde de lei - valoarea pieței restaurantelor din București în 2017
Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită în cinci dintre cele mai mari orașe din România este de 7.24 miliarde de lei. Din...
Lansare CARTEA COFETARULUI PATISER
Cartea cofetarului patiser a fost scrisă pentru a fi un ”companion” de drum, atât al cofetarilor aflați la debutul carierei, cât și al...
Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism se reorganizeaza si numeste directorii r
Consiliul Director al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMÂNIA , reprezentat de președinte...
ICEP HOTEL SCHOOL | Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii
Va prezentam primul material realizat în urma parteneriatului Pe-plus.ro – Top Hospitality Romania unde așezăm în lumina reflectoarelor...
Federația Hotelierilor are un mesaj pentru viitorul ministru al Turismului: stimulați incomingul și
Viitorul ministru al Turismului, Bogdan Trif, trebuie să se implice în rezolvarea celei mai importante probleme din turism, și anume...
Prestigiu sau mai mulţi clienţi? De ce a renunţat un bucătar la stelele Michelin, râvnite de toată l
Un bucătar francez de renume a renunţat la prestigioasa stea Michelin, care a fost acordată restaurantului său, deoarece clienţii nu îşi...
Paul Bocuse, "părintele" gastronomiei franceze moderne, a murit
Paul Bocuse, un superstar şi ambasador mondial al gastronomiei franceze moderne, a murit la vârsta de 91 de ani, sâmbătă, în celebrul său...
Restaurantul clujan Off the Wall, prima victimă a “revoluției fiscale”. Acesta se inchide.
Unicul restaurant cu profil canadian din oraș se va închide peste o săptămână, la trei ani de la inaugurare. Investitorii străini spun că...
ANTONIO BACHOUR vine pentru prima oara in Romania!
Unul din cei mai mari pastry chefi din lume, autor a 4 cărți de succes dedicate deserturilor, câștigător al premiului Zest "Baking &...
Intalnire de networking profesional "Top Hospitality Network Romania" - Editia nr 33
Va invitam la cel mai important eveniment dedicat networking-ului profesional din ospitalitatea romaneasca. Afla mai multe despre...
Hotelurile din Brașov și Valea Prahovei au avut venituri de peste 10 milioane de euro de Revelion
Peste 167.000 de turişti români au cheltuit în staţiunile din ţară de Revelionul 2017/2018 aproape 37 de milioane de euro, în creştere cu...
S-a deschis primul hotel Hilton Garden Inn în București
Hilton Garden Inn, brandul hotelier cu preturi medii, detinut de Hilton Worldwide, anunta deschiderea Hilton Garden Inn Bucharest Old...
Top 100 Chefs by Le Chef Magazine
Publicatia franceza "Le Chef" anuntat in cadrul evenimentului Chefs World Summit 2017 din Monaco, lista celor mai buni 100 de Chefi la...
Din 2018, turistii vor putea manca bucate traditionale "ca la mama acasa", dupa infiintare
Turistii vor putea manca in satele romanesti, de la anul, bucate traditionale gatite "ca la mama acasa", dupa infiintarea Punctelor...
KFC a deschis un restaurant în Centrul Vechi
Lanţul de restaurante de tip fast food KFC îşi continuă planurile de extindere la nivel naţional şi deschide prima unitate din Centrul...
Emanuel Mocan a castigat Arena Bucatarilor 2017
Finala al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, a avut loc in data de 18...
Hospitality Culture lansează cel mai mare food service research din Romania
Informația este putere. Iar un business lansat fără cea mai mică cercetare a pieței tocmai și-a bătătorit singur calea spre faliment....
Hilton anunță deschiderea Hampton by Hilton Iași
Iași, 31 octombrie, 2017 - Hampton by Hilton, brandul deținut de Hilton, cunoscut pentru servicii reprezentative, reunite sub conceptul...
Soiurile locale de struguri, readuse in atentia consumatorilor de catre viticultori
Bucuresti, 24 octombrie: Progresul vinurilor romanesti din ultimii ani este semnificativ, iar producatorii au ințeles ca daca vor sa se...
Cel mai mare eveniment dedicat educației din industria ospitalității, la București
Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), organizează în data de 10 octombrie The Workshops, la...
Hotelierii români, obligaţi să caute angajaţi în Asia
Hotelierii de pe litoral au cerut, luni, la Constanţa, înfiinţarea unei agenţii guvernamentale care să faciliteze angajarea de lucrători...
In Piaţa Floreasca din Bucureşti se va lansa primul concept de food hall din Romania
Proprietarii mallurilor din Statele Unite ale Americii au dezvoltat în ultimul deceniu un nou concept de restaurante în centrele...
Grupul de restaurante City Grill obţine circa 40% din încasări prin intermediul aplicaţiei Out4Food
Grupul de restaurante City Grill obţine circa 40% din încasări prin intermediul aplicaţiei Out4Food, programul de fidelizare lansat în...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro
Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page