Reguli noi în restaurante de miercuri, 15 martie. Ce trebuie să conțină meniurile
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
CELLI Romania - imbuteliere directa in locatie a apei filtrate, gata racita, plata si carbogazoasa
Distri Fresh International SRL lanseaza platforma de comenzi www.carne-online.ro
Grupul Trickshot deschide restaurante în Timișoara, Iași și Cluj, investind 2 mil. euro per locatie
Gérard Pélisson, cofondatorul grupului Accor, a murit la vârsta de 91 de ani
Street Food Business Conference, editia a sasea
Rezultate de exceptie la Global Chefs Challenge, Rimini, Italia
ANBCT ROMANIA: Maestru în Arta Culinară - Curs și Examen în lunile Octombrie și Noiembrie 2023
A XII-a editie a competitiei Arena Bucatarilor
Sustenabilitatea – tranzitia de la un trend al viitorului la o realitate stringenta a prezentului
Premier Hospitality, primul operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott
Idei de afaceri la cheie | Franciza South Burger: Cât te costă să deschizi un restaurant de burgeri
CARNEA DE VITĂ – UN ”MUST HAVE” ÎN MENIUL ORICĂRUI RESTAURANT.
McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli
Legea bacșișului, un model european aplicabil de astăzi și în România
Fondul de investiţii Transilvania Investments scoate la vânzare nouă hoteluri de pe litoral
Stradale continuă extinderea și deschide un restaurant la parterul proiectului de birouri U•Center
Turism: Majoritatea hotelurilor din România sunt de 3 stele (INS)
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa CELLI
Nominalizează-ți bucătarul preferat pană pe 30 noiembrie
Schema HoReCa2: Înscrieri la ședința publică din 20 octombrie 2022, privind ajutoarele de stat
Flavours obține cea mai bună cifră de afaceri de până acum și extinde gama de experiențe și servicii
Johnnie Walker introduce pahare reutilizabile din plastic 100% reciclabil
Salon Gastronomic, Revino Gourmet Show, 8-9 octombrie