Starbucks a deschis a zecea cafenea din Capitala, in Victoria Center
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
International Wine Contest Bucharest
Sezonul targurilor horeca a inceput in forta
Programe de loialitate hotelieră: puncte pentru postările de pe reţelele sociale
Dragoş Petrescu, operatorul Carul cu Bere, preia in operare restaurantul Pescărus, cu o istorie de p
Turistii nu vor mai achita taxa hoteliera din 2016 - proiect
Orbis devine platforma de management pentru Accor in Europa Centrala printr-o tranzactie de 142 mili
Turcii construiesc primul hotel de cinci stele din Poiana Braşov
Restaurantele, barurile şi cluburile vor publica pe meniu anunţul privind bonurile fiscale, de la 1
Hilton intentioneaza sa deschida 7 unitati de cazare in Romania
Beraria H va avea din 19 februarie un meniu semnat de chef Catalin Scarlatescu
Juri că nu-s sarmale, mici sau piftie. Bucătăria tradiţională, reinterpretată
Un „Joben“ românesc printre cele mai cool baruri din lume.
Castigatorii Bocuse D’Or 2015
INS: Numărul sosirilor şi al înnoptărilor în structurile de primire turistică, în creştere
INTERVIU CU GUST Chef Alain Ducasse: O dietă cu mai puține proteine e o necesitate pentru sănătate
Nicolas Richard, formator la Scoala Stephane Glacier Bucuresti, a castigat trofeul european pentru s
Cum arata cel mai mic coffee shop din Bucuresti. Doi barista cu experienta internationala vand aici
Bocuse d'Or în cifre: Un spațiu de 8.000 de metri pătrați, 125 de kg de carne și 2.500 de susținător
Bocuse d'Or 2015 - Demonstrații de creativitate și tehnică și un ingredient surpriză
Starbucks va deschide patru cafenele pana la finalul lunii februarie
FPTR: Se va face o Lege a turismului până pe 15 februarie
Doua noi restaurante La Placinte, in Bucuresti si Brasov
Job Selection selectioneaza ajutori de ospatari pentru vase de croaziera.