top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Comuna din Romania cu 1.000 de locuitori si 15.000 de turisti
O localitate clujeană cu numai 1.100 de locuitori, Sâncraiu, a ajuns să fie cunoscută pe aproape toate continentele și circa 15.000 de...


S-a lansat Foody, cea mai buna aplicatie pentru efectuarea unei rezervari la restaurant!
Gusturile sofisticate ale gurmanzilor cat si toate capriciile pofticiosilor pot fi de acum satisfacute pe deplin si fara bataie de cap....


Reusita de exceptie! Alexandru Racatau, locul III la “World Sushi Cup” din Japonia
Alexandru Racatau, bucatarul de la Tokyo Japanese Restaurant (Cluj) s-a clasat in acest an pe locul III la ”World Sushi Cup”. Bucatarul...


2 NOI HOTELURI PE HARTA BUCURESTIULUI
Hotelul Sport din zona Complexului Sportiv Lia Manoliu va fi demolat de Primăria Capitalei. În locul vechii construcții va fi ridicat tot...


Crowne Plaza Bucharest lansează restaurantul Citronelle
Crowne Plaza Bucharest aduce în România conceptul “market to table” şi lansează noul restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale...


S-a dat startul la inscrierile pentru cea de-a doua edite a "Saptamanii Restaurantelor"
Daca la prima editie, "Saptamana Restaurantelor" care a avut loc in luna mai 2014, am generat peste 1000 de rezervari, 4000 de oaspeti si...


amb Wine, producatorul vinurilor Liliac si Crepuscul, se pregateste sa intre pe piata spumantelor
Reprezentatii producatorului de vinuri Liliac și Crepuscul – consortiul austriac amb Holding – au anuntat recent decizia companiei de a...


Prima cafenea Starbucks din Constanta se deschide in Maritimo Shopping Center
Lantul de cafenele Starbucks va deschide pe data de 28 august a.c. prima sa locatie din orasul Constanta. Noua cafenea Starbucks este...


Râşnovul va avea lift pe plan înclinat către Cetate
Cetatea Râşnov, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judeţul Braşov, va avea până la finele acestui an un lift pe plan...


Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv in Romania
Amatorii bogati de calatorii cu trenuri vechi si destinatii neasteptate ar putea sa-si implineasca visul in curand, la bordul unei rame...


Patronatele, impotriva descentralizarii in turism: Daca se ocupa nea Costica, primarul, se alege pra
Patronatele din turism se opun proiectului de strategie al autoritatilor din turism, prin care primariile vor prelua activitatea de...


Centrul Vechi, solutia cand ai musafiri straini. Ce il face atat de "occidental"
Centrul Vechi este considerata cea mai importanta atractie a Bucurestiului de catre romani, asa cum arata un studiu realizat in primavara...


Bucureștiul promovat ca destinație ”smart de city break” pe National Geographic Channel
Bucureştiul şi brandul de turism al României vor fi promovate de National Geographic Channel, în 10 ţări din lume, între care Germania,...


Cinci antreprenori au investit 100.000 € într-o cafenea-birou
Mihai Olaru, proprietarul furnizorului de mobilier pentru birou Omifa, a investit în Bucureşti alături de patru parteneri peste 100.000...


10 Diferente intre Gatitul Casnic si cel Profesionist
Daca esti un bucatar desavarsit acasa, si ai foarte des musafiri sau gatesti pentru altii, cu siguranta ai avut pe cineva care ti-a spus...


La Constanta a inceput Festivalul Național al Peștelui
Timp de trei zile, în perioada 15-17 august, în faţa Pavilionului Expoziţional Constanţa, are loc Festivalul Naţional al Peştelui. Din...


Turism în creştere în Alba: 45.000 de persoane vizitat frumuseţile judeţului în primele şase luni di
Peste 45.000 de turişti au optat pentru judeţul Alba, ca destinaţie turistică, în primele şase luni ale anului, potrivit ultimelor date...


Hotelurile din sudul litoralul merg în pierdere
Pe litoral nu curge lapte cu miere, iar acest lucru îl știu foarte bine acționarii societății THR (Turism, Hoteluri, Restaurante) Marea...


Raport: Dezvoltarea de hoteluri a scăzut datorită performanței hoteliere în scădere
Oferta de pe piața hotelieră bucureșteană a crescut semnificativ în perioada 2005-2008 (cu 50%), 3000 de camere fiind adăugate în această...

S-a deschis un nou restaurant La Placinte. Urmeaza alte doua, tot in Capitala
La Placinte, brandul basarabean de restaurante cu bucate traditionale ce a intrat pe piata romaneasca in luna octombrie a anului trecut,...


Proiect de aproape 1 milion de euro pentru realizarea unui documentar despre România
Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) va achiziţiona, prin negociere directă, o serie de servicii de coproducţie a unor programe ce...


Afaceri de 30 de milioane de lei în 2013 pentru compania hotelieră Alpin 2003 din Poiana Braşov
Compania Alpin 2003, care controlează complexul hotelier de patru stele Alpin Resort Hotel din Poiana Braşov (150 de camere) şi...

INTERVIU CU IONUT TOMA – EXECUTIVE CHEF LA CEA MAI MARE BERARIE DIN SUD-ESTUL EUROPEI
Cand esti Executive Chef la cea mai mare berarie din sud-estul Europei, dotarile si preparatele din bucatarie nu pot fi decat de 5 stele....


McDonald’s a intrat în criză
McDonald’s, acest simbol al Statelor Unite ale Americii răspândit în întreaga lume, trece în prezent prin cea mai neagră perioadă a sa...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page