Competitiile regionale de barista din anul competitional 2014 / 2015
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Athénée Palace sarbatoreste implinirea a 100 de ani printr-un un website dedicat.
Festivalul Antic Tomis va avea un buget de aproximativ 50.000 de euro
Comandament Estival: 3 unităţi de pe Litoral închise, amenzi de 50.100 lei
Iulian Stanciu de la Emag, angajează 120 de oameni pentru berăria din Herăstrău
Cel mai aglomerat weekend: peste 200.000 de turiști sunt pe litoral
Pista Aeroportului Brasov este aproape gata
Esti civilizat in restaurant? 15 reguli de aur, recomandate de catre chelnerii romani
Străinii plătesc 300 euro pentru o zi pe urmele lui Dracula sau ale lui Ceaușescu
Piaţa hotelieră locală înghite doar 750 milioane de euro, iar Bucureştiul îşi rezervă o treime din b
Un nou concept turistic se dezvolta in judetul Valcea: Casele boieresti
O nouă atracție turistică. Un acvariu uriaș ar putea fi construit în București
De ce este indicat sa rezervi inainte o masa daca decizi sa mergi intr-un restaurant
Hard Rock Cafe Bucuresti, din nou TOP OF THE ROCK
ANALIZĂ: Peste 120.000 de turişti pe litoral în acest weekend numai în structurile de cazare oficial
Cheltuieli pe litoral: romanii dau 1,5 mil. euro pe zi pentru mancare
Athenee Palace Hilton a castigat premiul "Romania's Leading Hotel"
American Hotel Academy angajaza Lector de Alimentatie Publica
Ziua portilor deschise la Modern Academy of Culinary Arts, in 6 Octombrie, 2014
Controale la unitățile de alimentație publică de pe litoral
Designul meniurilor din restaurante influenţează comanda clienţilor
Proiect ambitios romano-bulgar: cel mai modern si scump turism subacvatic
LA DOI PASI DE ROMANIA: insule artificiale ca in Dubai
Congresul Asociatiei Europene de Catering de Eveniment (EPCAS) a avut loc la Bucuresti