top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Cum s-a construit primul hotel de cinci stele din România
InterContinental Bucureşti este unul dintre simbolurile Capitalei, fiind primul hotel de cinci stele din România şi cel de-al doilea...


"MasterChef"- Din toamna, show-ul va fi in portie saptamanala dubla, la ProTV
Din septembrie, "MasterChef" aprinde gustul competitiei intr-un sezon nou cu un numar total de 25 de episoade, difuzate de doua ori pe...


Arena Bucătarilor 2014 și-a desemnat finaliștii
În data de 29 iulie, ultima etapă preliminară a Arenei Bucătarilor 2014, competiția tradițională de suflet a Selgros Cash&Carry, și-a...


Bursa anuală “România Culinară”
În ce constă exact Bursa România Culinară? Vrem ca in fiecare an sa sprijinim cel putin un om tanar (uneori mai multi, in functie de...


Elena Udrea şi-a deschis staţiune în România.
Staţiunea Boghiş Băi din judeţul Sălaj, deţinută de femeia de afaceri Lia Stanca şi de Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea...


Oradea are primul centru de excelenţă în ospitalitate. 1.000 de persoane se pot califica GRATUIT
S-a înfiinţat primul Centru de excelenţă în ospitalitate. Acesta se află la Oradea şi îşi propune dezvoltarea resursei umane din mediul...


Sosirile şi înnoptările turiştilor au crescut în S1 cu 11,7%, respectiv 4,2%
Sosirile şi înnoptările turiştilor în hoteluri, pensiuni şi alte unităţi de cazare au crescut în primul semestru, comparativ cu aceeaşi...


Weekend dulce la Ploiești Shopping City - Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale își așteaptă vizit
Târgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale vine la Ploiești Shopping CityTârgul de Dulciuri și Bunătăți Naturale aduce în acest weekend în...


TOP HoReCa devine Expressoft Technology
La 13 de ani de activitate in domeniul dezvoltarii si furnizarii de solutii software pentru companii din HoReCa, retail, saloane de...


Bucureşti-Constanţa cu doar 40 de lei
Începând de vineri, 1 august, până la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de călători – Softrans – va intra în forţă pe...


Maramuresul pune Romania pe harta turistica a Europei
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12-16 august la Sapanta....


Hrană cu suflet - Chef Cezar Munteanu
Cum poți transforma arta culinară într-o misiune de salvare a unor tineri condamnați la sărăcie? O lecție pe care doar Chef Cezar o poate...


HORIA SZABO, Marketing manager in Industria Ospitalitatii
Horia Szabo, Marketing Manager la Conacul Archia, este un tanar ambitios si entuziast care face totul pentru clientii lui si care a ales...


Ibis Romania: 65% din cazarile din hotel sunt facute de turistii romani
Reteaua hoteliera Ibis Romania, parte a grupului international Accor, a inregistrat in prima jumatate a anului 2014 un grad de ocupare de...


Reclamaţiile turiştilor la ANPC: Oferte înşelătoare, servicii sub nivelul celor din pachetele turist
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a prezentat, într-un răspuns la solicitarea MEDIAFAX, unele dintre cel mai...


O revolutie in industria hoteliera: Hilton renunta la cartelele de acces din camere si apeleaza la t
Hilton, unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din lume, va renunta la cartelele magnetice care permit accesul clientilor in camere,...


Peste un miliard de euro pentru Delta Dunării
Peste un miliard de euro, fonduri europene, vor avea la dispoziţie comunităţile izolate din Delta Dunării pentru diferite proiecte....


"Nu puneţi ulei când fierbeţi pastele!" Chef Cătălin Brezuică - Restaurant Il Corso
A intrat prima dată în bucătărie pe la 14 ani, într-un restaurant din Italia. Spăla vase, ajuta personalul în pofida faptului că nu...

Taverna Racilor introduce "taxa de dop"
Sa vii la restaurant cu vinul de acasa, pare un lucru de neconceput pentru cei mai multi dintre administratorii acestui tip de unitati...


În Delta Dunării vin de zece ori mai puţini turişti decât în deltele din Franţa şi Italia
Deşi este a doua deltă din Europa ca suprafaţă şi una dintre cele mai importante regiuni turistice ale României, Delta Dunării atrage...


Nicolae Lica, Chef cuisine JW Marriott Bucuresti: “Nu poti face performanta in opt ore de serviciu”
Anul acesta a primit distinctia de Excelenta Culinara si a fost desemnat Cheful anului in reteaua de hoteluri JW Marriott pe Europa. Este...


OSHO a devenit cel mai mare Steakhouse din tara
Celebrul OSHO Steak a devenit, in urma unei extinderi si a unei investitii de aproximativ 150.000 de euro, cel mai mare steakhouse din...


JW Marriott are un nou F&B Director
Markus Marquardt, in varsta de 42 de ani, este noul Food & Beverage Director al JW Marriott Grand Hotel Bucharest. Markus Marquardt are o...


McDonald's, în colimatorul autorităţilor sanitare ruseşti
Gigantul american în domeniul alimentaţiei de tip fast-food McDonald's se află în colimatorul autorităţilor sanitare ruseşti, care au...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page