Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov se deschide în octombrie, după o investiție de 16,3 milioane €
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Premier Hospitality: Investiţie românească în turismul din Hunedoara cu o valoare de 6,5 milioane €
Top Hospitality Culinary Conference - 1 octombrie, ora 10:00 la ROMAERO Baneasa
Noi reguli pentru fast-fooduri și restaurante.
PRESTIGIO EVENTS din Brasov si-a optimizat costurile cu apa minerala si plata cu 30%.SUSTENABILITATE
10 idei de marketing pentru Food Truck-uri
Mamaia se apropie de un grad de ocupare de 100% în acest weekend
Cel mai nou supererou de la Marvel Comics este un bucătar cu un Food Truck
Au fost anunțate juriile locale pentru competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23
Grupul City Grill are în plan reabilitarea brandului istoric Cerbul Carpatin din orasul Brasov.
Mese în Metaverse: Viitorul mesei digitale
Oamenii de știință au cultivat trufe albe pentru prima dată
De ce s-a prăbușit turismul pe plajele din Bulgaria
BOCUSE D'OR - Echipa Danemarcei câștigă Bocuse d'Or Europe 2022
Solutii profitabile si ecologice pentru servirea apei in locatia voastra.
Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Hotelieră al Accor
TREND in turism - Eliminarea plasticului de unica folosinta este o directie clara pentru HoReCa!
Alianța pentru Turism solicită autorităților ridicarea restricțiilor începând cu luna martie
S-a deschis un nou restaurant Maison des Crêpes în București
DoubleTree by Hilton se extinde în Europa cu șase noi hoteluri
Ajutor de stat pentru 8.300 de firme din HoReCa
Incep inscrierile la "S.Pellegrino Young Chef 2019-2020"
APT propune anularea impozitului specific pentru HoReCa pe întregul an 2022
ANBCT Romania a devenit membra APT.