top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Stațiunea Mamaia (Constanța), atracția turiștilor care își petrec vacanța pe litoralul românesc
Mamaia, stațiune inaugurată în 1906, când pe fâșia de pământ dintre Marea Neagră și Lacul Siutghiol au fost construite primele...


Florin Jianu: În septembrie lansăm primul cluster mondial de turism pentru tineret
În România va fi lansat, în septembrie acest an, primul cluster mondial de turism pentru tineret, în prezența secretarului general...


Chef Cătălin Scărlătescu își lansează prima linie de produse din carne
Cătălin Scărlătescu, juratul noii emisiuni Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor a lansat propria gamă de produse din carne care îi poartă...


Pe o piață de peste 800 de camere, hotelul Privo mizează pe afaceri de 700.000 euro în primul an de
Piața hotelieră din Târgu Mureș este într-un moment de creștere, atât din punct de vedere al investițiilor, cât și al numărului de...

Studiu IRES: VACANŢELE ROMÂNILOR
În plin sezon estival, Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES vă prezintă comportamentul românilor legat de petrecerea...


Numărul turiştilor în Regiunea Centru, în creştere; cei mai mulţi aleg ca destinaţie judeţul Braşov
Numărul turiştilor care au ales ca destinaţie în luna mai Regiunea Centru a înregistrat o creştere cu 8,01% faţă de aceeaşi perioadă a...


A inventat o afacere pe care nu poate să o concureze nimeni: "Sunt singurul care vinde raci în Român
Paul Nicolau şi-a dorit o afacere şi, pentru că nu avea nicio idee, a căutat-o pe Google. A găsit astfel un business la care nimeni nu...


Aro Palace vrea să vândă Cetatea Braşovului cu 3,5-4 milioane euro şi negociază cu Primăria
Aro Palace intenţionează să vândă cu 3,5-4 milioane de euro Cetatea Braşovului şi negociază cu Primăria, iar în cazul în care nu se va...


Antreprenoarea Ariadna Avram a investit 2,5 milioane de euro în Domeniul Manasia
Antreprenoarea Ariadna Avram şi-a deschis propria afacere de organizare de evenimente, prin reconsolidarea unui conac situat în...


Ce se întâmplă cu clădirea Ambasador după un proces de 14 ani: Jumătate iese la vânzare, cealaltă ră
Procesul judiciar început la hotelul Ambasador din Bucureşti în urmă cu 15 ani s-a încheiat, jumătate din clădire rămânând în posesia...


Afacerile vedetelor pe litoral: "Vara nu te bagă niciodată în faliment"
Să ai o afacere pe litoralul românesc pare mai degrabă o fiţă decât un business profitabil. Romică Ţociu şi Aurelian Temişan au renunţat...


Starbucks își deschide în Novo Park prima cafenea într-un parc de birouri din România
Complexul de birouri Novo Park a închiriat o suprafață de 200 de metri pătrați către Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume,...


Mâncare printre şuruburi.
O cunoaştere cât mai bună a alimentelor nu este un privilegiu al gurmanzilor care se desfată cu cele mai rafinate preparate culinare....


Arena Bucătarilor Selgros 2014 - Etapa a 3-a, în plină desfășurare!
Selgros Cash&Carry România derulează în perioada 14 - 25 iulie a.c. a treia etapă a competiției Arena Bucătarilor 2014, dedicată...


Cea mai mare piscina din lume
San Alfonso del Mar este statiunea privata, in Algarrobo, Chile, care gazduieste cea mai mare piscina din lume. Piscina are 1 kilometru...


Cel mai computerizat restaurant din Bucuresti
Palatul Bragadiru din Calea Rahovei, aproape de rondul George Cosbuc si de Piata Taranului, are mai multe restaurante la parter, cel...


Tot mai multe unitati hoteliere de pe litoral sunt scoase la vanzare
Pe litoralul romanesc, zeci de hoteluri si alte spatii de cazare sunt scoase la vanzare de catre proprietari. Spre exemplu, complexul...


Numărul turiştilor care fac escală la Constanţa a crescut cu 20% de la izbucnirea conflictului dintr
Statistica arată că de la începutul acestui an, în Portul Constanţa au sosit 64.500 de pasageri cu vasele de croazieră, cu 20% mai mult...


Primul Subway din România are afaceri în scădere.
Cristian Ştefănescu, fostul manager din sistemul bancar care şi-a pariat economiile investind în primul restaurant Subway din România are...


Un hotel de lux din Bucureşti a ajuns la vânzare pe OLX şi tocmai.ro pentru 5,65 milioane de euro "u
Hotelul Carol Parc din Bucureşti a fost scos la vânzare pentru 5,65 milioane de euro, pe siteurile Olx.ro, fost Mercador, şi tocmai.ro....


Delta Dunării ia cucerit pe americanii de la „New York Times“
Delta Dunării a fost inclusă de peste un deceniu în patrimoniul UNESCO, iar acum este descrisă în amănunt în publicaţia „The New York...


Proprietarii Nonna Mia au investit 40.000 euro în relocarea restaurantului
Restaurantul cu specific italian Nonna Mia, deschis în anul 2012 pe strada Chile din cartierul Floreasca, a fost relocat pe strada...

Samurai, bucatarie japoneza in Centrul Vechi
Recent, o noua locatie si-a facut aparitia in Centrul Vechi al Capitalei: restaurantul tradiţional japonez, Samurai. Situat pe strada...


Numarul locurilor de cazare in sistem all inclusive de pe litoral s-a triplat
Romanii care aleg sa mearga la hotelurile all inclusive pe litoral sunt de regula din categoria celor care obisnuiau sa mearga in anii...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page