top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Producătorii de vinuri participă la cel mai mare târg de vinuri din China
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a anunțat că va participa la Târgul “Wine Expo 2014” organizat la Beijing în perioada 29 şi...


Bucătari din toată țara și de peste hotare au venit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul
Bucătari din toată țara și de peste hotare au venit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”Iadul Bucătarilor a fost...
Cel mai scump restaurant din lume. Cum arată o masă de 1.600 de euro.
Cel mai nou restaurant , clasat la două stele Michelin, este deţinut de bucătarul spaniol Paco Roncero care serveşte în restaurant feluri...


De la ospătar la antreprenor: La 24 de ani are un restaurant cu şase angajaţi în Cluj-Napoca
Ionuţ Dreve, 24 de ani, un tânăr din judeţul Cluj care a lucrat ca ospătar, a decis în 2012 să devină propriul şef şi şi-a deschis un...


UN HOTEL DE LUX CU PATRU ETAJE VA FI AMENAJAT ÎN CENTRUL MUNICIPIULUI ARAD
Hotelul va fi construit pe strada Vasile Goldiş, în clădirea în care a funcţionat, până în urmă cu câţiva ani, clădirea Direcţiei de...


Victor Arsene: Acum oricine are acces la un DSLR și peste noapte zice că e fotograf
Fotografi culinari nu sunt foarte mulţi în România. Victor Arsene este unul dintre cei buni aşa că un interviu merge oricând. Mai mult,...


Hotelurile românești adoptă modelul bulgăresc. Numărul turiștilor e în creștere
Hotelurile româneşti adoptă reţeta de succes de pe litoralul din Bulgaria: au triplat locurile în regim all inclusive. De când a trecut...


Viscri, satul unde turiştii sunt de 30 de ori mai mulţi decât localnicii
De 30 de ori mai mulţi turişti decât numărul de locuitori. Vorbim de satul Viscri, care numai anul trecut a fost vizitat de aproximativ...


Ce premiu pune la bătaie show-ul Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, emisiune care va fi difuzată din această toamnă de Antena 1, va da şansa celor intraţi în...

Incepe “Vara in Alb” in localurile bucurestene!
Cea mai ampla campanie de promovare a vinurilor albe, “Vara in alb”, ajunsa la cea de-a patra editie, debuteaza in acest week-end in mai...


De trei ori mai multe locuri în hotelurile all inclusive de pe litoralul românesc
Dacă în urmă cu doi ani erau disponibile aproximativ 1.500 de locuri în hotelurile all inclusive de 3 şi 4 stele de pe litoralul...


ANAT susţine extinderea cotei TVA de 9% la cazarea cu demipensiune sau pensiune completă
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism susţine extinderea cotei reduse de TVA la cazarea cu demipensiune sau pensiune completă pentru...

COMPLEXUL WELLNESS TERMAL “NYMPHAEA” ORADEA – 20 MILIOANE EURO INVESTITIE
Primăria Oradea va organiza o licitaţie pentru construcţia unui complex wellness în oraş, care va include şase corpuri de clădire şi...


Nicolae Bucovala vrea sa construiasca un hotel la Predeal
Omul de afaceri Nicolae Bucovala, care detine 5 hoteluri pe litoral vrea sa contruiasca anul viitor un hotel in Predeal. Acesta...


Hotelul Carol Parc este scos la vanzare pentru 5,65 mil. EUR
Hotelul Carol Parc din Bucuresti, clasificat la 5 stele este scos la vanzare la un pret de 5,65 mil. EUR. Anuntul de vanzare fiind...


ANT estimeaza ca in urmatorii ani numarul de clustere in turism va creste la peste 50%
Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Turism, ANT, a declarat ca numarul de clustere in turism - asocieri intre...

Noua locatie din grupul Fratelli se va deschide saptamana viitoare
Locatia se va numi Biutiful by the lake si va functiona pe un ponton amplasat pe malul lacului Herastrau. Daniel Caramihai, actionar...

Incepe preselectia Hell’s Kitchen Romania
Preselectiile pentru show-ul Hell’s Kitchen difuzat de Antena 1 vor avea loc pe 12 iulie, la Hotel Pullman din Bucuresti, incepand cu ora...


"MasterChef" are din toamna un nou juriu de exceptie: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Sc
"MasterChef", cel mai puternic show culinar din Romania, revine in toamna cu un nou sezon, ce se bucura de prezenta unui juriu...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page