Producătorii de vinuri participă la cel mai mare târg de vinuri din China
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Bucătari din toată țara și de peste hotare au venit la preselecțiile pentru „Hell’s Kitchen – Iadul
Cel mai scump restaurant din lume. Cum arată o masă de 1.600 de euro.
De la ospătar la antreprenor: La 24 de ani are un restaurant cu şase angajaţi în Cluj-Napoca
UN HOTEL DE LUX CU PATRU ETAJE VA FI AMENAJAT ÎN CENTRUL MUNICIPIULUI ARAD
Victor Arsene: Acum oricine are acces la un DSLR și peste noapte zice că e fotograf
Hotelurile românești adoptă modelul bulgăresc. Numărul turiștilor e în creștere
Viscri, satul unde turiştii sunt de 30 de ori mai mulţi decât localnicii
Ce premiu pune la bătaie show-ul Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor
Incepe “Vara in Alb” in localurile bucurestene!
De trei ori mai multe locuri în hotelurile all inclusive de pe litoralul românesc
ANAT susţine extinderea cotei TVA de 9% la cazarea cu demipensiune sau pensiune completă
COMPLEXUL WELLNESS TERMAL “NYMPHAEA” ORADEA – 20 MILIOANE EURO INVESTITIE
Nicolae Bucovala vrea sa construiasca un hotel la Predeal
Hotelul Carol Parc este scos la vanzare pentru 5,65 mil. EUR
ANT estimeaza ca in urmatorii ani numarul de clustere in turism va creste la peste 50%
Noua locatie din grupul Fratelli se va deschide saptamana viitoare
Incepe preselectia Hell’s Kitchen Romania
"MasterChef" are din toamna un nou juriu de exceptie: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Sc