top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Când vor putea fi organizate din nou evenimente private în România
Românii care aveau programate nunți în luna februarie 2022 vor fi nevoiți să își reprogrameze evenimentele. Ce se întâmplă cu nunțile și...


Celebrul restaurant PESCĂRUȘ se extinde cu o nouă locație în București!
Noul Restaurant Pescarus Feeria s-a deschis de curand in cadrul Baneasa Shopping City, Zona de Food Court din Galeria Feeria. Meniul...


Lantul de restaurante Spartan deschide primul restaurant in Viena
Lantul de restaurante Spartan s-a extins in afara tarii si a inaugurat primul sau restaurant din Austria, in Donauzentrum Viena....


Domaine DUMETRIER: investitii de 5,5 milioane de euro intr-un hotel, restaurant și spa.
Cel mai nou jucător de pe piața locală de vinuri, Domaine DUMETRIER, vine cu o abordare diferită și cu un concept integrat ce îi permite...


Maison des Crepes lansează 4 noi restaurante în franciză
La 3 luni de la debutul procesului de francizare, lanțul de restaurante Maison des Crepes, în parteneriat cu Grupul City Grill, se...


Schema de ajutor pentru HoReCa ar putea fi reluată în 2022, pentru afacerile afectate în acest an
Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, a afirmat, miercuri seară, că schema de ajutor pentru HoReCa ar putea fi...

Jerry’s Pizza investiție în valoare de 160.000 de euro în cea de-a doua unitate din Ploiești
Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai cunoscuți operatori din domeniul HoReCa de pe piața autohtonă, a deschis, la începutul acestei luni,...


Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Acesta devine Grand Hotel Bucharest.
Hotelul Intercontinental, un simbol al Bucureştiului, îşi va pierde numele de la 1 ianuarie 2022 şi se va rebrandui în Grand Hotel...


Liber la petreceri în noaptea de Revelion şi de Crăciun în restaurante
Autorităţile au anunţat, marţi seara, ridicarea unor restricţii în perioada Crăciunului şi Revelionului. De Crăciun și Revelion...


Industria Ospitalitatii: Vor fi create grupuri de lucru ministeriale pentru susținerea domeniului
Craiova, 07 decembrie: La nivelul mai multor ministere vor fi create în perioada următoare grupuri de lucru pentru identificarea,...


Chef Cristian Serb este noul Executive Chef in cadrul hotelului Courtyard by Marriott Bucharest
Ioan Cristian Serb a fost anuntat oficial ca fiind noul Executive Chef al restaurantului Solt Dining din cadrul hotelului Courtyard by...


Patronii de restaurante cer Guvernului să prelungească funcționarea localurilor în București
Patronii de restaurante membri ai organizației HORA solicită, „de urgență”, Guvernului Ciucă, ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și...

22-28 noiembrie 2021, Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume, ediția a VI-a
Ambasada Italiei, Biroul ICE-Agenţia şi Institutul Italian de Cultură din Bucureşti, în colaborare cu Camera de Comerţ Italiană pentru...


Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti
Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti. La finalizare, clădirea care va fi operată sub marca Swissôtel va fi cel mai înalt hotel


Hagag Development Europe a cumpărat hotelul Susai din Predeal
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a anunţat recent achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal. Compania...

ibis Styles va deschide primul hotel în Chișinău, Republica Moldova
Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își extinde în continuare portofoliul în regiune prin anunțarea semnării acordului pentru...

Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel
București, 22 noiembrie 2021 – Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, Ioan Mătieș este noul General Manager al JW...

Falimentul Industriei Ospitalității
Federația Patronală a Industriei Ospitalității (FIO), mesaj dur adresat autoritatilor de catre organizatia ce aduna sub umbrela sa opt...


Cât bacșis lasă românii la restaurant.
Bacşişul de 10% din valoarea consumaţiei este cel mai frecvent în rândul românilor (55%). Dobrogea e regiunea cea mai generoasă a ţării,...


Schema HoReCa: Firmele primesc primele decizii de acceptare la finanțare, pentru granturi de 100%
Marți, 16 noiembrie 2021, Ministerul Economiei a transmis primele decizii de acceptare de principiu la finantare, cu o pro-rata de 100%,...


Impactul certificatului verde in HoReCa: Vânzările au scăzut cu 40%
Impactul certificatului verde asupra industriei ospitalităţii: Vânzările au scăzut cu 40%, iar 2021 este al doilea an dificil pentru...


Sphera Group, administratorul KFC şi Pizza Hut în România, trece pe profit de 28 mil.
Sphera Group, administratorul KFC şi Pizza Hut în România, trece pe profit de 28 mil. lei la nouă luni din 2021, faţă de o pierdere netă...


Piața restaurantelor vegane din România prinde contur
Trendul vegan a luat amploare în ultimii ani și în România. De la postări populare pe rețelele sociale si până la rafturi cu produse...


Târgul de Crăciun din Bucureşti se deschide pe 26 noiembrie, în Piaţa Universităţii.
Din 26 noiembrie, cei care vin la târgul de Crăciun din București vor găsi produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței,...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page