top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,


Alternativa profitabila de apa pentru HoReCa. Cum maresti profitul din apa plata/apa carbogazoasa.
Conceptul de apa de masa imbuteliata direct in local, este unul relativ nou pentru Romania, insa vechi pentru alte tari vest europene....


Ion Biriș este noul președinte al Organizației Patronale HORA
Organizația Patronală HORA, autoritatea reprezentativă a industriei Ospitalității românești, își urmează misiunea declarată de a susține...

Domeniul HORECA va fi scutit de plata impozitului specific până la finalul anului
Guvernul a aprobat ca domeniul HoReCa să fie scutit de plata impozitului specific până la 25 decembrie, a anunţat premierul Florin Cîţu....


Alexandru Tirlea si Ionut Dinescu au deblocat situatia de la RoVan
Vesti bune pentru ROVAN - Asociația Națională a Vendorilor de Street Food din România! Intrucat situatia acceptarii membrilor noi in...

City Grill a cumpărat 49% din Maison des Crêpes şi din Aubergine pentru 1 milion de euro.
Antreprenori locali. Dragoş Petrescu, City Grill: Am adus în grup două branduri noi, am cumpărat 49% din Maison des Crêpes şi din...


Patronii români din HoReCa se confruntă acum cu lipsa lucrătorilor
Patronii român din domeniul HoReCa au reluat recrutările de personal la un nivel similar celui din 2019, dar se confruntă cu lipsa...

Ajutoare HoReCa: S-a promulgat Legea. Principalele modificări la ordonanță
Președintele Iohannis a promulgat, vineri, legea privind schema HoReCa, prin care restaurantele, barurile, pensiunile, hotelurile,...


ANBCT Romania si Top Hospitality au semnat un protocol de colaborare.
In data de 9 iunie, a fost semnat la sediul central ANBCT Romania de la Predeal, protocolul de colaborare intre ANBCT Romania si Top...


Analiza in HoReCa: Afacerile au scăzut cu 35%, iar numărul de angajați s-a redus cu 36.000
Cifra de afaceri din industria HoReCa a scăzut în anul 2020 cu 35% faţă de 2019, la 17,9 miliarde de lei, în comparație cu 27,5 miliarde...

Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2. Guvernul a prelungit cu două ore programul.
Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2. Guvernul a prelungit cu două ore programul de funcționare al restaurantelor care...


Cine sunt castigatorii "Cupei Marea Neagra in Arta Culinara"
Proaspata incheiata competitie culinara "Cupa Marea Nearga in Arta Culinara", organizata de catre Top Hospitality Network Romania, a fost...


Vesti bune: turiștii străini vor putea veni in Romania cu respectarea condițiilor generale
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Nasui a anuntat astazi pe pagina de Facebook ca sunt două vești bune de la...


De la 1 iunie, liber la evenimente între 1.000 și 5.000 de persoane.
Din 1 iunie, va crește la 1.000 numărul de participanţi la evenimentele în aer liber, cu condiţia să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală...


Organizatorii de evenimente, incluşi în schema ajutoarelor de stat pentru HORECA
Deputaţii au adoptat miercuri, în unanimitate, cu 303 de voturi „pentru”, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 10/2021 pentru...


Winsedswiss va deschide prima Academie Hotel din Romania, sub licența École hôtelière de Lausanne
Grupul Winsedswiss Education Group (WEG) a anunțat miercuri ca deschide prima Academie Hotel din România, prin dezvoltarea modelului de...


Hotelul Radisson Blu București anunță o transformare grandioasă a zonei de lobby și de grădină
Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunță o relansare grandioasă a hotelului,...


"Cupa Marea Neagră in Arta Culinară" – 31 Mai 2021, Mamaia, Constanta
In data de 31 mai 2021, in stațiunea Mamaia - cea mai mare si renumita stațiune din Romania, situata in partea de nord a Municipiului...


BREAKING NEWS: Restaurantele, teatrele, sălile de spectacol pot primi până la 50% din capacitate
Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a decis, joi, relaxarea restricțiilor din București, după ce rata de incidență COVID s-a...

HORA lansează campania „Dor de bun și bine”.Reguli clare pentru clienți și angajații din restaurante
Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România-HORA lansează campania „Dor de bun și bine”, un proiect care are ca...

Marea Redeschidere in HoReCa de la 1 Iunie
Ministerul Economiei a propus o serie de măsuri de relaxare de la 1 iunie după şedinţa Comitetului Interministerial pentru revenirea...


Industria de spectacole și evenimente solicită norme coerente și predictibilitate de la Guvern!
În ciuda aparentei „relaxări a restricțiilor” despre care se discută în aceste zile, industria de spectacole și evenimente funcționează...


BREAKING: Restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise permanent la 100% din capacitate
Restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate, de la 1 iunie, a anunțat, marți,...


Top 10 "Cele mai ciudate Food Truck-uri din lume"!
Este știut faptul ca vizitatorii festivalurilor de Street Food apreciază un Food Truck frumos colorat, însă dacă si forma acestuia este...


De maine (3 Mai) se redeschid restaurantele din București!
Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis duminică redeschiderea sălilor de spectacol, a cinematografelor, a...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro

Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page