top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
ANAT: Număr dublu de turişti anul acesta în hotelurile şi pensiunile din România, de Paşti şi 1 Mai
Situaţia pandemică a determinat românii să-şi petreacă sărbătorile de Paşti şi 1 Mai în ţară, unde numărul turiştilor aşteptaţi în...
Realitatea din Turism: Sectorul de HoReCa a pierdut 120.000 de angajati in pandemie
Chiar daca Bucurestiul s-a mai relaxat si restrictiile suplimentare pentru weekend au fost scoase, iar salile de sport au fost...
Localuri în care angajații sunt vaccinați, semnalizate de autorități drept "sigure pentru clienți"
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Arad și reprezentanții HORECA au convenit, în urma unor discuții purtate pe tema vaccinării...
Pierderile din pandemie ale organizatorilor de evenimente, compensate cu 20%.
Pierderile din pandemie ale organizatorilor de evenimente, compensate cu 20%. Schema de ajutor de stat pentru HoReCa a fost completată în...
Peste 73.200 de firme din sectorul HoReCa ar putea să beneficieze de ajutoare de stat
Peste 73.200 de companii din sectorul HoReCa ar putea beneficia de o schemă de ajutor de stat cu un buget de 500 de milioane de euro...
Federația Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO) a depus un memoriu adresat Guvernului Român
Federația Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO) este o formatiune nou infiintata prin aderarea asociatiilor patronale Horetim...
Burgeri sănătoși și cu simț de răspundere din Cluj-Napoca.
Burger Soupette
Grupul Kane va lansa un restaurant, o berărie şi cafenea la parterul fostei fabrici de bere Griviţa
Grupul Kane va lansa un nou proiect amplu, care include restaurant, berărie şi cafenea. Toate se vor afla la parterul fostei fabrici de...
Chef Florin Dumitrescu a dat lovitura cu rețeta sa digitală! Cât va câștiga faimosul Chef!
Chef Florin Dumitrescu, cunoscut mai ales de la show-urile TV „MasterChef” și „Chefi la cuțite”, a lansat un pachet NFT. Inițialele NFT...
Când ar putea fi reluate concertele şi spectacolele în România.Regulile propuse de către autorităţi
Ministerul Culturii propune ca, de la 1 iunie 2021, activitățile cultural-creative să fie reluate, atât în spaţii deschise, cât şi în...
Premieră în România: spaţii de parcare transformate în terase pentru a ajuta industria HORECA
Localurile fără terase din Cluj-Napoca ar putea funcţiona din nou, în urma unei iniţiative interesante: zonele de parcare să fie oferite...
Sectorul HoReCa ar putea să funcționeze indiferent de rata de incidență
Premierul Florin Cîțu spune că sectorul HoReCa ar putea să funcționeze indiferent de rata de incidență dacă toți angajații vor fi...
Constanta: RESTO propune organizarea unui EVENIMENT pilot cu peste 1000 de participanti pe litoral.
Asociaţia Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor, Cluburilor, Saloanelor de Evenimente şi Beach Barurilor (RESTO) Constanţa...
Confruntări violente între proprietarii de restaurante și forțele de ordine in Italia. VIDEO
Proprietarii de restaurante, furioși pentru că sunt nevoiți își închidă afacerile din cauza restricțiilor, s-au confruntat cu forțele de...
Florin Cîțu: Nu vom condiționa accesul în hoteluri și restaurante de vaccinare
Guvernul nu intenționează să condiționeze accesul românilor la industria ospitalității, HoReCa - hoteluri, restaurante, cafenele - de...
HoReCa Business Accelerator: cele 9 echipe acceptate în grupa #2 a programului
Nouă echipe au fost selectate să participe în cea de-a doua ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, dezvoltat de...
Variantă pentru deschiderea restaurantelor: cei care refuză vaccinarea sau testele să stea pe terasă
Prima întâlnire a repezentanților industriei ospitaliății cu premierul Florin Cîțu cu privire la revenirea la normalitate de la 1 iunie a...
Șapte organizații regionale lansează Federația Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO)
Șapte organizații regionale își unesc forțele și lansează Federația Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO) pentru a reprezenta...
Chef Claudio Costea isi deschide al doilea restaurant, in plina pandemie!
Dupa ce in anul 2020 a decis sa investeasca in primul sau restaurant, Chef Claudio Costea s-s tinut de cuvant si a inaugurat si cel de-al...
BREAKING: Taxa specială pentru promovarea turistică a municipiului București scade de la 2% la 0,5%
Prin dialogul purtat de FIHR cu noii reprezentanti ai PMB, organizatia a reusit sa scada taxa de promovare de la 2% la 0,5% „Pentru anul...
Guvernul anunță aprobarea OUG pentru compensații acordate în anul 2021 firmelor HoReCa
Guvernul a anunțat, vineri, în ultima ședință a actualului cabinet înainte de alegerile legislative de duminică, faptul că a adoptat o...
10 sfaturi cruciale pentru viitori antreprenori din Street Food
In Romania, numarul food truck-urilor a crescut in ultimii ani si tot mai multi antreprenori continua sa investeasca in industria street...
EXCLUSIV: Chef Claudio Costea lanseaza doua restaurante in Marea Britanie.
Pentru cei care inca nu stiu, Chef Claudio Costea este unul dintre cei mai titrati profesionisti romani, care activeaza in domeniul...
Diageo, producatorul brandului Johnnie Walker, a anuntat o serie de 25 de obiective indraznete
Pana in 2030, strategia Diageo ‘SOCIETY 2030: SPIRIT OF PROGRESS’ va permite companiei: Sa disemineze mesaje privind consumul moderat...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro
Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page