top of page
Ospitalitate, Scolala de bucatari, chef, culinary school, Horeca School, Bucatari, Bucuresti, Cofetari, Cursuri, restaurant, oferte de munca, job, ICEP, scoala, educatie, gastronomie, chefi la cutite, master chef, patiseri, patiserie,
Cele 7️ produse tradiționale din România, protejate la nivel european
V-ati gandit sa introduceti un produs nou in oferta localului unde lucrati? Va recomandam sa demarati in acest an dezvoltarea de noi...
Masterclass „Bella Italia” dedicat profesioniștilor HoReCa, găzduit de METRO
METRO Cash & Carry România alături de ITA – Agenția Italiană de Comerț Exterior a organizat in 26-27 noiembrie, în cadrul Academiei de...
Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un contract de finanțare de 24 millioane euro
Niro Investment Group a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea...
Organizația HORA susține actuala legislatie a comercializarii produselor de tutun
București, 16 septembrie 2019 – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) consideră că inițiativa de...
INSTITUT CULINAIRE DISCIPLES ESCOFFIER ROMÂNIA SE LANSEAZĂ CA INSTITUT DE SINE STĂTĂTOR SUB COORDONA
București, 10 septembrie – Celebrul Institut Culinaire Disciples Escoffier, una dintre cele mai reputate școli culinare la nivel...
Ministerul Finantelor a agreat propunerea Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei cu privire la reglem
Bucuresti, 6 August – La initiativa Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, astazi, 6 august, s-a organizat o intalnire lucrativa in...
Specialiștii din industria HoReCa vor avea o zi dedicată la a 4-a ediție a “ReVino Bucharest Wine Fa
A patra ediție a Salonului de vinuri și turism viticol „ReVino Bucharest Wine Fair” își va deschide porțile în perioada 11 - 13 mai...
HARTA INTERACTIVĂ a turismului în România: Câți turiști, români și străini, au fost în fiecare jude
București este singurul loc din țară unde anul trecut au fost peste 2 milioane de turiști, din care mai bine de 1 milion au fost...
Specialiștii din industria HoReCa vin la Conferința Națională a Industriei Ospitalității, ediția III
Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din România - HORA și Hospitality Culture Institute organizează miercuri, 10...
Hochland relansează gama de specialități sub numele „Atelier”
Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, relansează gama de brânzeturi maturate în Salina Praid. Astfel, la doi ani de la...
Lanțul de brutării PAUL deschide un Bistro în complexul Agora Floreasca
Lanțul de brutării PAUL continuă investițiile în România și își consolidează poziția pe piața locală prin inaugurarea celui de-al...
Cum se găteşte cea mai bună friptură? Chef-ii au o listă întreagă de indicaţii, de care trebuie să ţ
Nimic nu se face la întâmplare când pregăteşti un steak, după cum la întâmplare nu sunt nici locul, nici compania în care îl savurezi....
Diverta Lipscani, un spațiu ideal pentru cei #plinideviață Rețeaua Diverta se extinde cu un nou mag
Rețeaua Diverta se extinde în Centrul Vechi al Capitalei, prin deschiderea Diverta Lipscani. Noul spațiu are o suprafață de 2500 de metri...
Profilul consumatorului român de vinuri 2019 Românii preferă din ce în ce mai mult vinurile seci, ro
Educația, turismul viticol și dezolvarea din ultimii ani și-au pus amprenta și asupra consumului de vinuri de către români. Chiar dacă...
A început a XI-a ediție a concursului Selgros „Arena Bucătarilor”
Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a unsprezecea ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat...
Premieră în industria hotelieră din România: Sheraton Bucharest Hotel a implementat sistemul Mobile
București, 11 martie - Sheraton Bucharest Hotel, parte din cel mai mare grup hotelier la nivel global, Marriott International, a lansat...
Grupul City Grill, investitie de 250.000 de euro intr-un program de formare profesionala
Criza de personal calificat din Romania s-a acutizat foarte mult in ultimii ani, iar perspectivele nu sunt deloc bune. Cel mai afectati...
Castelul Peles a primit doua stele Michelin
Producătorul de anvelope Michelin a lansat o nouă ediţie a Ghidului Verde pentru România, a doua, după opt ani de pauză. Acest ghid,...
Celebrul Institutul Culinar Disciples Escoffier este de ieri si in Romania!
Incepand de ieri, Romania s-a aliniat celor mai inalte standarde educationale in domeniul culinar si prin lansarea organizata la...
Un restaurant cu preparate romanesti in top 5 Restaurante din Paris. Doi Chefi romani, Bogdan Alexan
Restaurantul Ibrik in care gatesc doi Chefi romani, Bogdan Alexandrescu si Ovidiu Malisevschi, a fost numit recent de revista Vogue in...
Fondatorii lanțului de cafenele 5 to go planuiesc deschiderea a inca 100 de unitati in Romania!
Fondatorii lanțului de cafenele 5 to go, Radu Savopol și Lucian Bădilă, au în plan pentru următorii doi ani deschiderea a încă 100 de...
Master Class Mocan Emanuel - 4-5 Februarie
Master Class Mocan Emanuel -Preparate Competitionale- Academia Flavian Dobre in colaborare cu Top Hospitality si ANBCT - Bucuresti Curs...
Acționariatul Osho, Orotoro și Yasou lansează Yasou Express,
București, 9 ianuarie 2019 – Acționariatul Osho, Orotoro și Yasou continuă planurile de dezvoltare și lansează Yasou Express, un nou...
Proprietarii OSHO investesc 300.000 de euro într-un nou restaurant cu specific grecesc în București.
Acționarii restaurantului OSHO din cartierul Primăverii din București și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro au investit...
Top Hospitality Network Romania
tophospitality.ro
Chef Joseph Hadad la Top Culinary Trends 2015
Redă videoclipul
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Share
Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
Copiază linkul
Link Copied
Top Hospitality Videos
Toate categoriile
bottom of page