top of page
CONFERINTA 2024 GASTRONEXT.jpg
Laurenţiu Mâță

American Hotel Academy angajaza Lector de Alimentatie Publica

Prima scoala internationala de management hotelier din Romania, American Hotel Academy selectioneaza in vederea angajarii, Lector de Alimentatie Publica.

 Lector de Alimentatie Publica

Denumire job Lector alimentatie publica (F&B). Candidatul ideal - studii superioare/medii - experienta de lucru cu elevi/studenti - cunostinte privind metodologia aplicata in ceea ce priveste practica in domeniul turism-servicii si alimentatie publica - experienta in activitati didactice in specialitate minim 1an ( constituie un avantaj) - cunoasterea limbii engleze la nivel avansat - capacitatea foarte buna de comunicare si relationare.

Descrierea postului - organizarea si implementarea stagiilor de practica cu profil F & B pentru elevii din liceele de profil in judetul Brasov. - alcatuirea, structurarea si redactarea materialelor suport pentru pregatirea practica a liceenilor din clasele a X si a XI din institutiile de invatamant cu profil economic. - sprijinirea echipei de implementare a proiectului.

Responsabilitati - adaptarea materialelor de practica in functie de indicatiile cadrului didactic insotitor si de nivelul de pregatire al elevilor. - evaluarea competentelor dobandite si rezultatele elevilor - sprijina derularea competitiilor specifice stagiilor de practica - organizeaza si gestioneaza vizitele de studiu, schimburile de experienta, info-tripurile si workshopurile.

Data limita de trimitere a cv-urilor este 10.08.2014, pe adresa: krisztina.pinter@americanhotelacademy.ro

Despre Academie

American Hotel Academy, in parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University, ofera doua programe de studii: - Licenta: Bachelor of Arts (Hons) International Hotel Business Management - Master: Master of Science International Hospitality & Tourism Business Management Programul de licenta se intinde pe durata a 4 ani calendaristici, dintre care 3 ani de parte teoretica predata in scoala si 15 luni de practica internationala. Predarea se face in limba engleza, corpul didactic fiind international. Diploma de licenta este eliberata de catre universitatea britanica. Pe parcursul programului de licenta exista doua stagii de practica: - 16 saptamani intre anul I si anul II de studii (in Cipru, Grecia etc.) - 52 saptamani intre anul II si anul III de studii (in SUA) Admiterea se face pana la 15 septembrie, in limita locurilor disponibile. Pentru a fi admisi, aplicantii trebuie sa sustina un interviu de admitere in limba engleza si un test scris de limba engleza. Pentru sustinerea admiterii este necesara o programare in prealabil (info@aharomania.ro, 0268 455 401). Programul de master include 3 semestre: doua pentru studii si unul pentru pregatirea lucrarii de dizertatie. Programul este predat intr-un sistem flexibil si este structurat astfel incat sa fie urmat de catre studentii din toata tara, fara ca acestia sa isi intrerupa activitatea de baza si sa se mute la Brasov pe perioada studiilor. Predarea se face la Brasov (unul sau doua weekenduri / luna). Limba de predare este engleza, corpul didactic fiind international. Diploma de master este eliberata de catre universitatea britanica. Admiterea se face pana la 24 septembrie, in limita locurilor disponibile. Pentru a fi admisi, aplicantii trebuie sa sustina un interviu de admitere in limba engleza si un test scris de limba engleza.Pentru sustinerea admiterii este necesara o programare in prealabil (info@aharomania.ro, 0268 455 401).

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43
Redă videoclipul

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15
Redă videoclipul

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
CELLI la Casa Boierului Din Deal
04:57
Redă videoclipul

CELLI la Casa Boierului Din Deal

Top Hospitality
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47
Redă videoclipul

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00
Redă videoclipul

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26
Redă videoclipul

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00
Redă videoclipul

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00
Redă videoclipul

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00
Redă videoclipul

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00
Redă videoclipul

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00
Redă videoclipul

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00
Redă videoclipul

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00
Redă videoclipul

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00
Redă videoclipul

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50
Redă videoclipul

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor
00:00
Redă videoclipul

Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor

pe-plus.ro
Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut  la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea  la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea la Ta...

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir
Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...

Chefs Network - Romania
Sous-Vide Workshop
00:00
Redă videoclipul

Sous-Vide Workshop

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad
Desert cu trabuc de foi.
TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad Desert cu trabuc de foi. TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras
Taste Ambassadors 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras Taste Ambassadors 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...

Chefs Network - Romania
The Recipe, Sezonul I, Ep. 2
00:00
Redă videoclipul

The Recipe, Sezonul I, Ep. 2

Chefs Network - Romania
bottom of page