Master Class Mocan Emanuel -Preparate Competitionale-
Academia Flavian Dobre in colaborare cu Top Hospitality si ANBCT - Bucuresti
Curs 4-5 Februarie
Curs - Preparate Competitionale
DURATĂ: 2 zile - în intervalul orar 10-17
TEMATICA CURSULUI:
Starter ( Praga 2017 ) - Sea Bass
Main Course ( Franta Les Chefs en Or 2014) - Muschi de vita
Main Course ( India 2016) World no.6 - Halibut
Main Course ( Arena Bucatarilor 2017)- Duck two ways
CU CE VEI PLECA DE LA CURS:
Cursul vă va ajuta să echilibraţi gusturi și să daţi o notă artistică dishurilor
Sa creati farfurii perfecte pentru locatiile dumneavoastra
Realizarea corecta a unui plating in functie de produs
Tehnici de lucru
Organizarea timpului competitional
Modalitati de a gatii ingredientele in diferite texturi si moduri
CÂND ŞI UNDE?
4-5 Februarie
Academia Flavian Dobre
Adresa: Sos. Banatului , Nr 14 , Chitila -In incinta complexului Tiriac Rezidenz
PREȚ (ce include): 1200lei Toate materialele, materiile prime de cea mai bună calitate, ustensilele și echipamentele necesare desfășurării cursului. cafea, apă, răcoritoare, masa de prânz/2 zile
PROFESOR:
Chef Emanuel Mocan
Locul 1 Les Chefs en or juniori 2014
Vice-Campion europaean ( Cehia)
Locul 1 Arena Bucatarilor 2017
Locul 3 Les Chefs en or Seniori 2018
DESCRIERE CURS:
Cursul se va desfășura de-a lungul a 2 zile și va cuprinde atât partea teoretică cât si partea practică. Prima zi va fi împărţită între teorie și practică, urmând ca de-a doua zi să se continue punerea în aplicare a teoriei din ziua precedentă. Structura cursului se va încheia cu o scurtă recapitulare constând într-un test.
CUM MĂ INSCRIU?
Avem doar 10 locuri disponibile, iar rezervarea locului se face prin achitarea avansului de 50% din valoarea cursului.
PERSOANĂ DE CONTACT GEORGIANA – 0755.074.807