top of page
CONFERINTA 2024 GASTRONEXT.jpg
Tophospitality.ro

Incep inscrierile la "S.Pellegrino Young Chef 2019-2020"

Academia S.Pellegrino Young Chef este o comunitate în care tineri chefi, talentați și pasionați, au oportunitatea sa cunoasca si sa interactioneze cu cei mai influenți și renumiți membrii ai lumii gastronomice și sa beneficieaze in acelasi timp, de un plan solid de educație, mentorat și experiențe memorabile.



Academia, împreună cu chefi cu o vasta experienta, parteneri și alte personalități influente, atat din interiorul cat și din exteriorul industriei, are ca scop dezvoltarea următoarei generații de talente, îmbunătățind abilitățile de care au nevoie, pentru a face față provocărilor prezente si viitoare.


CE OFERA ACADEMIA?


Tinerii chefi care se înscriu in concursul SPYC și care sunt selectați pentru competițiile regionale, devin parte din Academia San Pellegrino Young Chef, accesand astfel o varietate de oportunități care includ:


  • Experiențe și contacte: evenimentele Academiei (Cine “4 hands”, forumuri etc) combinate cu grupul privat de Facebook, permit membrilor să-și lărgească rețeaua profesională și să câștige o experiență valoroasă.

  • Educație: webinariile și atelierele, față în față, oferă membrilor cunoștințe în domeniu, care adesea nu sunt predate la școlile culinare tradiționale.

  • Oportunități de mentorat și stagii de practica: sunt disponibile pentru toti membrii, in restaurantele Chefilor consacrati, cu o vasta experienta in domeniu.

  • Monitorul Academiei: acest sondaj realizat de platforma Fine Dining Lovers analizeaza si exploreaza conditiile de munca si diferitele opinii/puncte de vedere din industria gastronomica. Fine Dinning Lovers reprezinta o comunitate si o sursa de informatii pentru chefi si “food lovers”oferind informatii legate de trenduri, harti gastronomice, sustenabilitate, etc.




COMPETITIA VERSUS ACADEMIA


COMPETITIA

Competiția SPYC este instrumentul principal al Academiei pentru a descoperi și promova tineri chefi talentați. Le ofera șansa de a-și îmbunătăți cunoștințele profesionale, experiența și contactele din industria gastronomica.


ACADEMIA

Academia este un proiect de lungă durată, ambițios, pentru a promova o generatie noua de chefi vizionari. Competiția este cheia pentru a deschide porțile Academiei. Membrii Academiei au acces la oportunități de networking, educație, webinarii, evenimente și stagii de practica viitoare.



România a fost reprezentată la această finală regională de catre Roxana Blenche ( Membru ANBCT Romania ) – avandu-l ca Mentor pe Chef Cezar Munteanu ( Membru ANBCT Romania ) si Diana Teodora Drăghici – Mentor fiind Adi Hădean. (citeste articolul aici)


TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE CONCURS

Incepe o nouă ediție a concursului S.Pellegrino Young Chef Academy Competition!


Mai jos găsiți recomandări, un scurt rezumat, si principalele etape importante sau regulamentul complet al concursului în mai multe limbi.



CITIȚI CU ATENȚIE REGULAMENTUL COMPLET

Cei interesați să participe la concurs trebuie să citească cu atenție regulamentul complet pentru a înțelege toate elementele necesare pentru fiecare fază a acestuia.


CINE SE POATE ÎNSCRIE

Concursul este deschis adulților (în conformitate cu reglementările în vigoare în țara participantă) născuți după 01.02.1992 care au lucrat cu normă întreagă timp de cel puțin un an în unul sau mai multe restaurante/societăți de catering în calitate de "commis" sau "chef de cuisine" sau "chef de partie" sau "sous chef".



ETAPELE CONCURSULUI

Există patru etape de concurs:

  1. Înscrierea online: de la 7 februarie până la 30 aprilie 2022 (atenție la fusurile orare definite în Regulamentul complet al concursului).

  2. Definirea listei scurte regionale de către ALMA: de la 1 mai până la 31 mai 2022.

  3. Notificarea participanților selectați pentru Lista scurtă regională va începe din 7 iunie 2022.

  4. Finala regională: selecția finaliștilor regionali va avea loc între 1 iulie și 31 decembrie 2022.

Marea Finală, cu atribuirea premiului S.Pellegrino Young Chef Academy Award 2022-23, este programată în prezent pentru iunie 2023 la Milano. Cu toate acestea, data și locația evenimentului se pot schimba (participanții vor fi informați direct).


REGIUNI

În scopul concursului S.Pellegrino Young Chef Academy Competition 2022-23, globul a fost împărțit în 16 regiuni, incluzând 50 de țări-cheie care trebuie să fie reprezentate. Regiunea pentru care un candidat ar putea concura este determinată de locul în care restaurantul în care lucrează în prezent.

Consultați anexa la Regulamentul complet al concursului pentru mai multe detalii și pentru a afla în ce Regiune se încadrează țara dumneavoastră.



LIMBA OFICIALĂ A CONCURSULUI

Limba oficială a concursului este engleza, astfel încât candidații trebuie să se poată exprima în limba engleză vorbită și scrisă.


Cu toate acestea, pentru a facilita și accelera procesul de înscriere, candidații pot depune cererea de înscriere în oricare dintre următoarele limbi: engleză, chineză mandarină, spaniolă, franceză, italiană.


Candidaturile în alte limbi decât cele enumerate mai sus nu vor fi considerate valabile.


ALTE INFORMAȚII

Pentru mai multe informații specifice, inclusiv procedura de participare, definirea listelor scurte regionale și a Regulilor de aur, finalele regionale, premiile, marea finală, planul de promovare, protecția datelor, materialele publicate etc., vă rugăm să citiți regulamentul complet al concursului, disponibil pentru descărcare mai jos.



Comments


Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos

Top Hospitality Videos
Se caută videoclip...
Toate categoriile
Toate categoriile
Educatie
Entertainment
Music
NEWS
People & Blogs
Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.
00:00
Redă videoclipul

Ramada by Wyndham Slatina Parc a ales sistemele de apa Celli.

Top Hospitality
Curs VIDEO - Primul meu Food Truck
04:39:43
Redă videoclipul

Curs VIDEO - Primul meu Food Truck

Laurențiu Mâță
Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃
15:15
Redă videoclipul

Chef Cezar Munteanu pregateste 2 retete de Halloween! Placinta de dovleac si Risotto cu dovleac 🎃

TRU food
CELLI la Casa Boierului Din Deal
04:57
Redă videoclipul

CELLI la Casa Boierului Din Deal

Top Hospitality
LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021
21:47
Redă videoclipul

LIFESTYLE - invitat Daniela Ruse | 10 Iunie 2021

DOTTO TV
Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE
00:00
Redă videoclipul

Premiat la Cupa Marea Neagră în Artă Culinară, Adrian Eduard Ionescu, la Actualitatea LIVE

Facebook page
Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021
03:26
Redă videoclipul

Cupa Marea Neagra in Arta Culinara 2021

Antena 3
MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021
00:00
Redă videoclipul

MAREA REDESCHIDERE HORECA LITORAL 2021

RESTO
Top Culinary Trends 2016 - Interviuri
00:00
Redă videoclipul

Top Culinary Trends 2016 - Interviuri

Top Hospitality
Cum a fost la Street Food City, editia 2018
00:00
Redă videoclipul

Cum a fost la Street Food City, editia 2018

Top Hospitality
Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre
00:00
Redă videoclipul

Cofetar în Romania, cu Flavian Dobre

pe-plus.ro
Despre sushi, cu chef Vova
00:00
Redă videoclipul

Despre sushi, cu chef Vova

pe-plus.ro
Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab
00:00
Redă videoclipul

Interviu Chef John Menumorut - Owner Big John Food Truck & Lab

pe-plus.ro
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Adrian Hadean la Taste Ambassadors #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti - Top Hospitality | Trends by HRB | T

Chefs Network - Romania
Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar
00:00
Redă videoclipul

Interviu cu Catalin Jernoiu, chef executiv BistroMar

pe-plus.ro
Motivele care stau in spatele succesului OSHO
00:00
Redă videoclipul

Motivele care stau in spatele succesului OSHO

pe-plus.ro
ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate
02:50
Redă videoclipul

ICEP Hotel School – formare profesională în Ospitalitate

pe-plus.ro
Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor
00:00
Redă videoclipul

Cum se poate revitaliza breasla bucatarilor

pe-plus.ro
Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara - Chef Catalin Jernoiu la Taste Ambassadors

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Giuseppe Ipsaro Pas...

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut  la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro  #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv  © -  Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef John Menumorut la Taste Ambassadors powered by Tabasco & www.parmafood.ro #Tasteambassadors2016 #TopHospitality #TrendsByHRB #ABCPTH #RevistaProgresiv © - Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionis

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea  la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Ana Consulea la Ta...

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir
Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca
Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara | sashimi by Chef Vova / Curnic Vladimir Executive Chef la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca Demonstratie culinara executata in cadrul evenimentului TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Razvan Alexandru la...

Chefs Network - Romania
Sous-Vide Workshop
00:00
Redă videoclipul

Sous-Vide Workshop

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara de exceptie facuta de catre Maestrul Ioan Florescu, Executive Chef Restaurant Belvedere, in cadrul evenimentului Taste Ambassadors 2016. Nu uitati ca intre 30-31 Mai 2017 Taste Ambassadors revine cu o noua editie. http://www.tas

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad
Desert cu trabuc de foi.
TASTE AMBASSADORS 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Joseph Hadad Desert cu trabuc de foi. TASTE AMBASSADORS 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras
Taste Ambassadors 2016
00:00
Redă videoclipul

Demonstratie culinara - Chef Nico Lontras Taste Ambassadors 2016

Chefs Network - Romania
Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...
00:00
Redă videoclipul

Demonstratia culinara facuta de catre Chef Mocan Emanuel la Ta...

Chefs Network - Romania
The Recipe, Sezonul I, Ep. 2
00:00
Redă videoclipul

The Recipe, Sezonul I, Ep. 2

Chefs Network - Romania
bottom of page