Flavian Dobre este propietarul restaurantului Taste OnSet, care se afla in incinta studiourilor Buftea, unde se filmeaza productii mari de filme si seriale, care implica sute, mii de oameni. Restaurantul si serviciile de catering pe care le ofera, necesita un volum mare de apa servita a la carte sau in cadrul meniurilor de catering. Un astfel de volum produce o cantitate considerabila de deseuri de plastic, iar de aici a plecat dorinta lui Flavian de a rezolva atat impactul asupra mediului dar si o imbunatatire considerabila la nivel de profitabilitate. Flavian Dobre a ales solutiile CELLI Romania, adica sistemele de de filtrare si imbuteliere a apei plate si carbogazoase ( cu adaugare de dioxid de carbon).
Conceptul de apa de masa imbuteliata direct in local, este unul relativ nou pentru Romania, insa vechi pentru alte tari vest europene. Brandul CELLI, adus pe piata romaneasca, este o alternativa sustenabila cand vine vorba despre vanzarea apei plate si carbogazoase in localurile a la carte, hoteluri sau sali de evenimente. Apa de masa inseamna apa potabila din retea, trecuta printr-un proces de filtrare foarte performant. Studiile au aratat ca optiunea pentru apa pre-imbuteliata pare sa decurga ca o consecinta a marketingului agresiv, si nu neaparat din calitatea acestui produs. Asadar, cea mai mare provocare a Ioanei Matei, general manager CELLI, va fi lupta cu conceptiile stereotipe.
Care este conceptul CELLI pentru piata HoReCa?
Politica CELLI la nivel global este aceea de a presta servicii, nu de a vinde produse. Clientii nostri platesc o chirie lunara care acopera instalarea initiala a sistemului de imbuteliat apa plata si minerala, mentenanta si filtrele. Practic au o sursa inepuizabila de apa plata si minerala la un cost fix, care poate fi imbuteliata pe loc si care este este gata racita la o temperatura optima de 6-8°C. Scad costurile cu depozitarea, refrigerarea si manipularea apei si sunt eliminate ambalajele din prima luna – spre deosebire de achizitia de echipamente, care presupune o investitie pe termen scurt si economii abia pe termen lung.
Printre clientii care au ales CELLI ca varianta sustenabila de apa plata si apa carbogazoasa se numara:
Hotel Crown Plaza - Bucuresti
Hotel Epoque – Bucuresti
Hotel Sheraton – Bucuresti
Hotel Ramada Constanta
Hotel Ramada Parc – Bucuresti
Hotel Ramada Plaza – Bucuresti
Hotel Best - Ploiesti
Restaurantul Bran Parc – Bran
Hotel Carpati – Predeal
THR Marea Neagra
Hotel Popasul Pescarilor – Olimp
Complex Green Village – Sfantu Gheorghe Delta
Studiourile Buftea / Restaurant & Events OnSet
Pentru detalii despre sistemele de de filtrare si imbuteliere CELLI:
web: www.celli.ro
Email: ioana.matei@meir.ro
Mobil: +40 722 542 507
Comments